Chilipaste

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Chilipaste

Chilipaste är ett perfekt tillbehör till de flesta måltider. Chilipaste ger rika smaker till både kötträtter och vegetariska rätter. Du kokar chilifrukt i vatten cirka en timme innan du tar av stjälkarna och mixar med rapsolja.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2007

Chilipaste

Ingredienser

1 sats
1/2 l  vatten
20 g  torkad chilifrukt (ev grovhackad)
ett par msk rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chilipaste med vitlök
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Egen chilipaste
Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön chilisås
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Röra på kronärtskockshjärtan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spansk böncrème
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hot sauce
Betyg 4 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga