Chiligurka

Snabbinlagd gurka med smak av chili och salladslök är ett fräscht och hett tillbehör som passar bra i sallader, bowls eller till risrätter. Istället för risvinäger går det även fint att använda annan ljus vinäger.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stTycker att alla ingredienser bör stå med i huvudreceptet. Och inte klicka i en länk i steg . Sjukt sämst !!!
Erik
Glöm inte lägga i en tsk sesamolja för riktigt asiatisk touch!
Monika
Det här var riktigt gott!
Magdalena
Går det lika bra med annan vinäger? Vad är det för speciellt med risvinäger?
Maria
Hej Maria! Risvinäger är lite mildare och sötare än vitvinsvinäger men det går att byta. Vill du få en mildare smak kan du späda lagen med lite vatten och mer socker. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
För alla hemmaarbetande: preppa marinaderna, gurka, spenat på eftermiddagen så går det supersnabbt när du sedan ska göra middag. Vi körde samma men hittade lite härliga svampar också och bytte ut entrecôten mot kyckling.
Annika