Chilibönsås

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chilibönsås

Chilibönsås är en kinesisk sås med stark smak som fungerar som grund i många kinesiska rätter. En variant på chilibönsåsen är denna med bland annat sambal oelek, hoisinsås och fisksås som du kan göra själv i hemmet.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2006

Chilibönsås

Ingredienser

1 sats
1 burk sambal oelek (à 200 g)
1 påse svartbön-sås (à 150 g)
1 msk hoisinsås
1 tsk asiatisk fisksås

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Chilistekt shiitake med purjolök
Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling Shanghai med nudlar
Betyg 2.8 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kimchikål
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Asiatiska fyllda fickor
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad hoisinkyckling
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokta dumplings med fläskkött och gräslök
Betyg 3.2 av 5.60 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad