Chiles jalapeños en escabeche

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chiles jalapeños en escabeche

Chiles jalapeños en escabeche är ett spännande, exotiskt och väldigt smakrikt recept med morötter, färsk jalapeño, haricots verts och vitlök. Dessa smakfulla jalapeños och ättikslagen förvarar du svalt i glasburkar.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2001

Chiles jalapeños en escabeche

Ingredienser

1 sats
2 1/2 dl äppelcidervinäger
2 dl ättiksprit (12%)
1 tsk oregano
1 lagerblad
1 tsk hela svartpepparkorn
1 hel kryddnejlika
2 tsk salt
1 tsk socker
3 msk olivolja
1/2 silverlök
4 vitlöksklyftor
200 g färsk jalapeño (200 g motsvarar ca 8 chilifrukter)
2 morötter
100 g färska haricots verts (bönor)

Gör så här

00:03:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Potatisgnocchi med bresaola och bönor
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bönsallad med gräddfil och timjan
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig girasole med primörer och dill
    Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad