Chiles jalapeños en escabeche

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chiles jalapeños en escabeche

Chiles jalapeños en escabeche är ett spännande, exotiskt och väldigt smakrikt recept med morötter, färsk jalapeño, haricots verts och vitlök. Dessa smakfulla jalapeños och ättikslagen förvarar du svalt i glasburkar.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2001

Chiles jalapeños en escabeche

Ingredienser

1 sats
2 1/2 dl äppelcidervinäger
2 dl ättiksprit (12%)
1 tsk oregano
1 lagerblad
1 tsk hela svartpepparkorn
1 hel kryddnejlika
2 tsk salt
1 tsk socker
3 msk olivolja
1/2 silverlök
4 vitlöksklyftor
200 g färsk jalapeño (200 g motsvarar ca 8 chilifrukter)
2 morötter
100 g färska haricots verts (bönor)

Gör så här

00:03:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Biff med pepparsås och haricots verts
Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chai-nektariner
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ras el hanout – marockansk kryddblandning
Betyg 4.5 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Wokade paprikor och bönor
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingköttbullar med kall sås och haricots verts
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad