Chiles jalapeños en escabeche

Chiles jalapeños en escabeche är ett spännande, exotiskt och väldigt smakrikt recept med morötter, färsk jalapeño, haricots verts och vitlök. Dessa smakfulla jalapeños och ättikslagen förvarar du svalt i glasburkar.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2001

Ingredienser
1 sats
2 1/2 dl äppelcidervinäger
2 dl ättiksprit (12%)
1 tsk oregano
1 lagerblad
1 tsk hela svartpepparkorn
1 hel kryddnejlika
2 tsk salt
1 tsk socker
3 msk olivolja
1/2 silverlök
4 vitlöksklyftor
200 g färsk jalapeño (200 g motsvarar ca 8 chilifrukter)
2 morötter
100 g färska haricots verts (bönor)
Gör så här
00:03:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer