Chiles jalapeños en escabeche

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Chiles jalapeños en escabeche

Chiles jalapeños en escabeche är ett spännande, exotiskt och väldigt smakrikt recept med morötter, färsk jalapeño, haricots verts och vitlök. Dessa smakfulla jalapeños och ättikslagen förvarar du svalt i glasburkar.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2001

Chiles jalapeños en escabeche

Ingredienser

1 sats
2 1/2 dl  äppelcidervinäger
2 dl  ättiksprit (12%)
1 tsk  oregano
1   lagerblad
1 tsk  hela svartpepparkorn
1   hel kryddnejlika
2 tsk  salt
1 tsk  socker
3 msk  olivolja
1/2   silverlök
4   vitlöksklyftor
200 g  färsk jalapeño (200 g motsvarar ca 8 chilifrukter)
2   morötter
100 g  färska haricots verts (bönor)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Biff med pepparsås och haricots verts
Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Chai-nektariner
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ras el hanout – marockansk kryddblandning
Betyg 4.5 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Wokade paprikor och bönor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingköttbullar med kall sås och haricots verts
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga