En smakrik asiatisk rätt som går att äta med både pinnar och sked. Kycklingen och grönsakerna steks för sig i en del olja, innan det kokta riset hälls i en tom stekpanna. Ett ägg över det får riset att bli krämigt och en perfekt komponent till de övriga ingredienserna!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2018
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hur mycket är en portion räknad på?
Malin
2023-05-30Hej Malin! Menar du i gram? Vi har räknat på hela receptets ingredienser och delat i 4 för att få fram näringsvärdet per portion. I dagsläget har vi inte möjlighet att ange näringsvärden per gram. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-05-31Gör gött!
Tobias
2023-01-09Supergott, körde med räkor istället för kyckling. Gott det med såklart!
Rebecka
2021-05-04