Chèvrekräm

Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chèvrekräm

Det är både enkelt och går snabbt att göra den här behagliga chèvrekrämen. Getost, gräddfil och honung mixas ihop och resultatet blir krämigt, svalkande och supergott.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Chèvrekräm

Ingredienser

6 portioner
200 g getost
1 1/2 dl gräddfil
1/2 tsk flytande honung
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi641 KJ / 153 kCal
Fett13 g
Salt0.59 g
Kolhydrater3 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Kantarellsnittar med chèvre
    Betyg 3 av 5.150 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med getostcrème och blåbär
    Betyg 3.1 av 5.154 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade snittar med vit getost
    Betyg 2.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Toast med lammfärsbiffar och chèvre
    Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Getostkräm med äppelgranité
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad