Chèvregratinerad rödkål & soja bacon
Kål är en fantastisk ingrediens som har fått renässans på senare år. Rödkål med sin fina mjuka smak passar ju till så mycket mer än bara på julbordet. Därför vill vi varmt rekommendera ett recept som går bra att använda som förrätt, mindre huvudrätt eller kanske bara som tillbehör.
Ingredienser
4 portioner
1 liten rödkål
bakplåtspapper
olivolja till pensling
150 g chèvre
flytande honung
1 paket tärnad soja bacon (à 240 g)
1 msk rapsolja till stekning
För alla
Rätten innehåller gluten och ägg men är fri från laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Recept och bild från Hälsans kök.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1802 KJ / 430 kCal
Fett25 g
Salt0.7 g
Kolhydrater26 g
Protein21 g
Kommentarer