Chèvre chaud på rotselleri

Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chèvre chaud på rotselleri

En variant av den uppskattade förrätten chèvre chaud där getosten som omväxling gratineras på rostad rotselleri. Getosten matchar utmärkt den karaktärsfulla rotsellerismaken och toppad med karmosinröda granatäppelkärnor blir det en snygg entrérätt eller tilltugg på minglet.

Chèvre chaud på rotselleri

Ingredienser

4 portioner
1 rotselleri (à ca 800 g)
1/2 kruka färsk rosmarin
1 msk olivolja
2 tsk flingsalt
1 krm nymald svartpeppar
200 g chèvre
2 msk flytande honung
2 msk pumpafrön
1/2 dl granatäppelkärnor

Gör så här

00:35:00
00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1408 KJ / 336 kCal
Fett21 g
Salt2.82 g
Kolhydrater19 g
Protein14 g

Testa liknande recept

  • Chèvre chaud med pumpafrön
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad