Chèvre chaud på rotselleri

Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chèvre chaud på rotselleri

En variant av den uppskattade förrätten chèvre chaud där getosten som omväxling gratineras på rostad rotselleri. Getosten matchar utmärkt den karaktärsfulla rotsellerismaken och toppad med karmosinröda granatäppelkärnor blir det en snygg entrérätt eller tilltugg på minglet.

Chèvre chaud på rotselleri

Ingredienser

4 portioner
1 rotselleri (à ca 800 g)
1/2 kruka färsk rosmarin
1 msk olivolja
2 tsk flingsalt
1 krm nymald svartpeppar
200 g chèvre
2 msk flytande honung
2 msk pumpafrön
1/2 dl granatäppelkärnor

Gör så här

00:35:00
00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1408 KJ / 336 kCal
Fett21 g
Salt2.82 g
Kolhydrater19 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Sallad med rostade rödbetor och grapefrukt
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre chaud med pumpafrön
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvregratinerad lax med tomatsallad och balsamicosirap
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ost- och olivfyllda tomater
Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rotfruktssallad med frögratinerad getost
Betyg 4.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad