Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost

Somrigt och spännande! Fjärilskotletterna serveras med en fräsch nektarinsalsa som är lätt att göra. På toppen, eller vid sidan av för den som hellre önskar det, så serveras den franska getosten – chèvre.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2012

Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
100 g  chèvre (getost)
1/3   kruka körvel

Nektarinsalsa

2   nektariner
2   tomater
1   schalottenlök
2 msk  limesaft
2 msk  olivolja
1/2 tsk  chilipulver

Fjärilskotlett

ca 600 g  fjärilskotlett av gris
1/2 msk  olja
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Byt ut chèvre mot laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut chèvre mot tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2378 KJ / 568 kCal
Fett17.3 g
Kolhydrater58 g
Protein43.2 g

Testa liknande recept

Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad chèvre med honung, rosmarin och aprikoser
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vaniljkokta nektariner
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hannas getosttarte med rostade frön
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga