Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost

Somrigt och spännande! Fjärilskotletterna serveras med en fräsch nektarinsalsa som är lätt att göra. På toppen, eller vid sidan av för den som hellre önskar det, så serveras den franska getosten – chèvre.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2012

Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost

Ingredienser

4 portioner
4 port ris eller annat gryn
100 g chèvre (getost)
1/3 kruka körvel

Nektarinsalsa

2 nektariner
2 tomater
1 schalottenlök
2 msk limesaft
2 msk olivolja
1/2 tsk chilipulver

Fjärilskotlett

ca 600 g fjärilskotlett av gris
1/2 msk olja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2378 KJ / 568 kCal
Fett17.3 g
Kolhydrater58 g
Protein43.2 g

Testa liknande recept

Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvresallad
Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre chaud med pumpafrön
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad chèvre med honung, rosmarin och aprikoser
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad