Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost

Somrigt och spännande! Fjärilskotletterna serveras med en fräsch nektarinsalsa som är lätt att göra. På toppen, eller vid sidan av för den som hellre önskar det, så serveras den franska getosten – chèvre.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2012

Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
100 g chèvre (getost)
1/3 kruka körvel
Nektarinsalsa
2 nektariner
2 tomater
1 schalottenlök
2 msk limesaft
2 msk olivolja
1/2 tsk chilipulver
Fjärilskotlett
ca 600 g fjärilskotlett av gris
1/2 msk olja
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2378 KJ / 568 kCal
Fett17.3 g
Kolhydrater58 g
Protein43.2 g
Kommentarer