Cheesecake med pepparkaka och choklad

Krämig cheesecake med pepparkakor, färskost, kvarg och choklad. Garnera med lingon och låt dina julgäster njuta av denna festliga variant av traditionell cheesecake. Det är en riktig vinnare.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Gör så här
00:08:00
04:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt mäktig. Lingonen tillför i smak tillsammans med den mörka chokladen. Hade minskat mängden vit choklad och ökat färskosten en aning.
Margareta
2025-02-28Funderar på att göra denna till nyår med digistive istället för pepparkakor. Har någon testat detta? Det borde väl vara gott också? ^^
Maria
2024-12-26Hej Maria, vi har inte testat det, men om du testar får du gärna berätta hur det blev. Hälsningar Leif
ICA-köket
2024-12-27Gott recept! Men vill bara informera att det fortfarande är (typ) samma fel som en kommentar från över ett år sedan. Jag fick in 325g vit choklad i min inköpslista, vilket slutade med för mycket vit choklad i hemmet och ingen mörk choklad :)
Cristoffer
2023-12-23