En festlig vegetarisk rätt där champinjonpastejens mjuka och behagliga smak gifter sig med rotsellerins söta nötaktighet. Rostade pistagenötter blir pricken över i:et.
Ingredienser
8 portioner
1/2
liten rotselleri
2
msk
olivolja
salt och peppar
Champinjonpastej
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
250
g
kastanjechampinjoner
1
dl
rapsolja
2
tsk
balsamicovinäger
1 1/2
dl
kokta kikärtor
Garnering
1
dl
skalade pistagenötter
1
kruka persilja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Spara en champinjon och skiva tunt för att garnera med.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
16
3 st
Kommentarer
Emma
2020-12-31
Överraskande gott! Veganskt, laktosfritt och glutenfritt dessutom.
Nima
2018-11-29
8 portioner? Hur många är en portion?
Redaktionen ICAse
2018-11-29
Hej Nima!
Blir ungefär en bit. Hälsningar Michelle
Johanna
2017-01-21
Det här blev en hit! Passar som förrätt eller på buffén
Kommentarer
Emma
2020-12-31Överraskande gott! Veganskt, laktosfritt och glutenfritt dessutom.
Nima
2018-11-298 portioner? Hur många är en portion?
Redaktionen ICAse
2018-11-29Hej Nima! Blir ungefär en bit. Hälsningar Michelle
Johanna
2017-01-21Det här blev en hit! Passar som förrätt eller på buffén