Champinjonfisk med potatismos

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
3
Champinjonfisk med potatismos

Vit fisk gratinerad i ugn blir alltid gott. Tillaga torsk, hoki eller sej tillsammans med purjolök, champinjoner, persilja, dill och ost i ugn och du har en måltid som faller alla i smaken. Champinjonfisk med potatismos och gräslök fungerar alltid.

Champinjonfisk med potatismos

Ingredienser

4 portioner
1   liten purjolök
1   burkchampinjoner (à 400 g)
olja
2   pkt djupfryst torskfilé, sej eller hoki (à 400 g)
olja
1 dl  persilja
1 dl  dill
1 dl  riven ost
4   port potatismos
hackad gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Gott med champinjoner och färska kryddor till "blocksfisk"! Vi använde färska champinjoner, och valde även att salta lite både på fisk och grönsaker för att undvika "osalthet". Det blev mycket smakligt, passar små som stora under heta sommarkvällar!

Mattias

2006-08-01

Ibland kan det enkla vara det godaste. Den här rätten gick hem både hos oss vuxna och tonåringarna i familjen. Den här gör vi om många gånger!

Anne-lie

2006-02-09

Det här var väldigt gott! Använde färska champinjoner för jag tycker de smakar mer. En rätt som jag verkligen kommer laga igen!

Cecilia

2005-10-14

Testa liknande recept

Torskgratäng med tomatsås och grönsaker
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Fiskgryta med champinjoner
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatismuffins
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskkarré med champinjoner, savoykål och potatismos
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fiskgryta med morötter, dragon och saffran
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga