Club sandwich med krassemajonnäs | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Club sandwich med krassemajonnäs

En äkta club sandwich ska förstås vara grillad! Grilla kyckling, bacon och några skivor av ett gott bröd, lägg på tomat, lök, avokado och piffa med en god majonnäs med krasse. Smaskigt!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Pensla kycklingfiléerna med lite olja och krydda med salt och peppar.
  2. Grilla först över direkt värme och sen över indirekt värme tills innertemperaturen är 72°C.
  3. Skala löken, skiva den och tomaterna. Dela och kärna ur avokadorna, skär dem i klyftor och dra av skalet. Plocka av salladsbladen.
  4. Skär krassen, blanda den med majonnäsen och smaka av med salt och peppar.
  5. Grilla bacon och bröd.
  6. Servera kycklingen med alla tillbehör.

För alla

Kontrollera innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein).
I övrigt fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • ca 400 g kycklingfilé
  • 1 tsk olja
  • salt och svartpeppar
  • 1 silverlök
  • 2 bifftomater (2 bifftomater motsvarar 3 tomater)
  • 2 avokador
  • 1 kruka krispsallad
  • 1 ask krasse
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 100 g kycklingbacon
  • 8 skivor surdegsbröd
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Kycklingbröstfilé

5:- Rabatt

Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g

Mer info