Champagnesorbet med melon och hallon

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Champagnesorbet med melon och hallon

Ett lyxigt recept på champagnesorbet med melon och hallon. Du gör efterrätten av bland annat socker, champagne och ägg. Desserten passar utmärkt att servera till fest.

Champagnesorbet med melon och hallon

Ingredienser

4 portioner
1 dl  socker
1 dl  vatten
2 dl  champagne
2   äggvitor
2   galiameloner
200 g  hallon

Gör så här

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Apelsin- och Camparisorbet
Betyg 3.3 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sorbet à la rose
Betyg 2.4 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kvargmousse med hallongranité
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hallonsorbet
Betyg 4.2 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersorbet med kanelkaramell
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mousserande clementinsorbet
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga