Cecilias saffranskaka

Denna saffranskaka, som du bakar helt utan ägg, är en doftrik och färgstark kaka att bjuda på till fikat. Saffranskakan liknar en sockerkaka och blir fluffig och lätt av bakpulvret.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stVäldigt saftig och god kaka! jag blandade i 100g hackad mörkchoklad vilket gjorde kakan ännu mer smaskig.
Cesia
Går denna att göra även glutenfri?
Evelina
Hej Evelina! Vi har inte provlagat kakan med glutenfri mjölmix. Men om du väljer att prova så ersätt vetemjölet med motsvarande mängd mjölmix i vikt. Berätta gärna här hur det gick så fler får ta del av resultatet. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Har gjort den här kakan flera gånger, även med mjölk och smör. Det är den godaste saffranskaka jag ätit, är supernöjd! :)
Sofi