Saftiga cashewburgare som tillagas i ett nafs och som smakar fantastiskt gott! Montera de gyllenstekta burgarna på hamburgerbröd tillsammans med tunna skivor rödlök, tomat och krispig isbergssallad. Toppa med en klick smarrig hamburgersås gjord på bostongurka, yoghurt och chilisås och avnjut med klyftpotatis och något gott att dricka till.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
33 2017
Rätten innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber. Använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Therese
2017-08-16Supergoda!!! Rekommenderar verkligen!!!
Amanda
2017-02-28Verkligen ett riktigt enkelt och lättlagat recept att tillaga! Och såå gott!
Maria
2017-02-24Super! Så enkelt att svänga ihop och gott och nyttigt! Stekte dem lite för länge, ska tänka på det nästa ggn. Ville ha dem glutenfria så tog majsströbröd istället. Serverade enligt receptet, mums!