Cashewburgare med gurkyoghurt

Saftiga cashewburgare som tillagas i ett nafs och som smakar fantastiskt gott! Montera de gyllenstekta burgarna på hamburgerbröd tillsammans med tunna skivor rödlök, tomat och krispig isbergssallad. Toppa med en klick smarrig hamburgersås gjord på bostongurka, yoghurt och chilisås och avnjut med klyftpotatis och något gott att dricka till.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2017

Ingredienser
Burgare
Gurkyoghurt
Tillbehör
För alla
Rätten innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber. Använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergoda!!! Rekommenderar verkligen!!!
Therese
2017-08-16Verkligen ett riktigt enkelt och lättlagat recept att tillaga! Och såå gott!
Amanda
2017-02-28Super! Så enkelt att svänga ihop och gott och nyttigt! Stekte dem lite för länge, ska tänka på det nästa ggn. Ville ha dem glutenfria så tog majsströbröd istället. Serverade enligt receptet, mums!
Maria
2017-02-24