Cannelloni med kyckling och soltorkade tomater
Prova på en ny variant av pasta med detta smaskiga recept på cannelloni som fyllts med både kyckling och soltorkade tomater. Baka dina fyllda rör i en form med len ostsås tills de fått fin färg och servera dem sedan direkt. Gott och mättande!
Ingredienser
4 portioner
16 cannellonirör
400 g ricottaost
3 kycklingfiléer
1 dl soltorkade tomater i olja
1/2 dl färskriven lagrad parmesan
2 tsk finhackad färsk oregano (2 tsk färsk = 1 msk torkad)
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Ostsås
5 dl mjölk
2 msk smält smör
2 msk vetemjöl
1/2 krm muskotnöt
1 dl torrt vin alt. matlagningsvin
100 g gorgonzolaost
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Tycker man inte om gorgonzola så kan man ta mozzarella istället.
Astrid
2009-04-30