Cannelloni med kryddig kyckling
Fantastiskt kycklingrecept som snabbt blir familjens nya favorit! Cannellonirören fylls med en kryddig kycklingröra. Rätten får suveräna smaker av chili, kanel och ingefära. Avsluta med att strö över riven ost innan gratinering.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
1 msk olja
4 tomater
1 tsk salt
1 tsk chilipulver
1/2 tsk kanel
1 krm ingefära
3 pressade vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
1 dl vatten
16 cannellonirör
1 dl riven ost
sallad
Sås
4 dl mjölk
1/2 dl maizenaredning för ljusa såser
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott recept. Men nästa gång testar vi kycklingfärs, så det blir lättare att fylla rören.
Anna
2020-07-10Mycket gott! Ett tips - Se till att kyklingen är delad i små fina tärningar så går det snabbt att fylla rullarna med en engångssprits!
Anna
2009-07-02Jag och sambon brukar ofta bjuda på detta recept! Verkligen supergott! Vi använder färska lasagneplattor som vi fyller och viker ihop.
Björn
2009-03-29