Kvällens middag bjuder på en italiensk klassiker – Cannellonirullar fyllda med en mustig köttfärssås med smak av basilika som toppas med pesto, riven ost och gräddas till perfektion. Den smälta osten gifter sig med peston och smakar fantastiskt! Servera cannellonin med en krispig grönsallad och ät er mätta och belåtna.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2017
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Uteslut osten eller byt ut den mot mjölkfritt alternativ. Uteslut peston.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (peston).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Victoria
2021-04-10Gott och enkelt. Vi gjorde dock en bechamelsås och bytte ut mot tomatsåsen ovanpå samt kryddade köttfärsen lite mer. Rekommenderas!
Teodor
2020-03-03Snabbt, gott & enkelt.
Eva-britt
2019-12-30Mycket god och ganska enkel rätt!