Denna cannelloni är en vegetarisk pastarätt med tomat och paprika. Arrabbiata betyder arg på italienska, men här syftar det på chilihettan i tomatsåsen.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2012
Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: ersätt ricottan med t ex laktosfri färskost och mozzarellan med laktosfri salladsost alt. annan ost lagrad mer än 3 mån.
Gör mjölkproteinfri: ersätt ricotta och mozzarellan med t ex tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd pasta fri från ägg.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2012.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2020-08-18God arrabiatasås men tråkig fyllning. Blev lite mycket av spenaten och ricottan.
Irene
2020-06-22Jättegott
Anna
2016-05-14Det här receptet är ett av familjens återkommande favoriter och något vi gärna bjuder gäster på. Använder dock laktosfri Philadelphia istället för ricotta och hackar i färsk chili istället för flakes.