Cannelloni Arrabbiata

Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
30
Cannelloni Arrabbiata

Denna cannelloni är en vegetarisk pastarätt med tomat och paprika. Arrabbiata betyder arg på italienska, men här syftar det på chilihettan i tomatsåsen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Cannelloni Arrabbiata

Ingredienser

4 portioner
1 förp färska lasagneplattor (à 200 g)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
2 1/2 krm chiliflakes
1 tsk timjan
2 burkar körsbärstomater (à 400 g) konserverade
400 g fryst, tinad bladspenat
1 burk ricottaost (à 250 g)
2 mozzarella (à 125 g)
2 msk olivolja
1 1/2 tsk salt
3 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat

Kommentarer

God arrabiatasås men tråkig fyllning. Blev lite mycket av spenaten och ricottan.

Maria

2020-08-18

Jättegott

Irene

2020-06-22

Det här receptet är ett av familjens återkommande favoriter och något vi gärna bjuder gäster på. Använder dock laktosfri Philadelphia istället för ricotta och hackar i färsk chili istället för flakes.

Anna

2016-05-14

Testa liknande recept

Ricotta- och spenatfylld pasta
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cannelloni med spenat, svamp och ricotta
Betyg 3.9 av 5.
48 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cannelloni med skinka och ruccola
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerade pastarullar
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mustig svamplasagne med valnötssallad
Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Genvägslasagne med ricotta och ajvar relish
Betyg 4.3 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga