Cannelloni Arrabbiata
Denna cannelloni är en vegetarisk pastarätt med tomat och paprika. Arrabbiata betyder arg på italienska, men här syftar det på chilihettan i tomatsåsen.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012
Ingredienser
4 portioner
1 förp färska lasagneplattor (à 200 g)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
2 1/2 krm chiliflakes
1 tsk timjan
2 burkar körsbärstomater (à 400 g) konserverade
400 g fryst, tinad bladspenat
1 burk ricottaost (à 250 g)
2 mozzarella (à 125 g)
2 msk olivolja
1 1/2 tsk salt
3 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God arrabiatasås men tråkig fyllning. Blev lite mycket av spenaten och ricottan.
Maria
2020-08-18Jättegott
Irene
2020-06-22Det här receptet är ett av familjens återkommande favoriter och något vi gärna bjuder gäster på. Använder dock laktosfri Philadelphia istället för ricotta och hackar i färsk chili istället för flakes.
Anna
2016-05-14