Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Spännande kräftor i lag med smak av Louisiana. För att få fram den rätta cajunsmaken blandar du en lag med vatten, öl, havssalt, lökpulver, vitlökspulver, svartpeppar, kajennpeppar, chilipulver och honung. Låt stå svalt i ett dygn.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Ingredienser

1 kg
1 kg kräftor
2 l vatten
2 dl folköl
1 msk havssalt
1 tsk lökpulver
1 tsk vitlökspulver
1 krm svartpeppar
1 1/2 krm kajennpeppar
1 1/2 krm chilipulver
3/4 dl honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Runes heta kräftor
    Betyg 4.6 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cajunkräftor
    Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kräftcappuccino
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jordnöts-rub
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tacokrydda med vitlök
    Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad