Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Spännande kräftor i lag med smak av Louisiana. För att få fram den rätta cajunsmaken blandar du en lag med vatten, öl, havssalt, lökpulver, vitlökspulver, svartpeppar, kajennpeppar, chilipulver och honung. Låt stå svalt i ett dygn.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2002

Cajun-kryddade "svenska" kräftor

Ingredienser

1 kg
1 kg kräftor
2 l vatten
2 dl folköl
1 msk havssalt
1 tsk lökpulver
1 tsk vitlökspulver
1 krm svartpeppar
1 1/2 krm kajennpeppar
1 1/2 krm chilipulver
3/4 dl honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Runes heta kräftor
Betyg 4.7 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cajunkräftor
Betyg 3.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kräftcappuccino
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ost- och kräftrulle med dill och gurka
Betyg 3.7 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tacokrydda med vitlök
Betyg 4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Jordnöts-rub
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad