C-vitaminsoppa för regalskeppsseglare

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
C-vitaminsoppa för regalskeppsseglare

Denna c-vitaminsoppa är fullspäckad med härliga apelsiner som får en ljuvlig smak av saffran innan soppan serveras med frysta hallon. Apelsinsoppan kan du gärna servera som efterrätt eller litet mellanmål.

C-vitaminsoppa för regalskeppsseglare

Ingredienser

4 portioner
6 dl apelsinjuice
1 dl socker
1 pkt saffran (à 1/2 g)
1 1/2 msk majsstärkelse
1 pkt djupfrysta hallon (à 250 g)

Gör så här

OBS! Livsmedelsverket rekommenderar att man kokar frysta hallon av utländskt ursprung. Bären kan nämligen bära på ett virus som orsakar vinterkräksjuka. Det är däremot ingen fara om du använder frysta hallon plockade i Sverige, därför rekommenderar vi att använda svenska hallon till detta recept.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Apelsin- och saffranssoppa med hallon
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Saffransmaräng med apelsingrädde och bär
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktsmoothie
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kickstart-smoothie
Betyg 3 av 5.
41 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bästa på-landet-tårta
Betyg 3.4 av 5.
60 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hallon- och avokadosmoothie med ingefära
Betyg 3.8 av 5.
48 personer har röstat
Under 15 min att tillaga