Grillad macka med julskinka och gurkmajonnäs
En matig grillad macka där vi tar tillvara på skinkan från julbordet. Mackan får lite extra smak och krämighet av både senap och gurkmajonnäs.
Ingredienser
4 portioner
Senap- och gurkmajonnäs
1 1/2 - 2 dl majonnäs
1 1/2 - 2 msk senap (gärna stark & söt)
1 msk dijonsenap
1 dl hackad smörgåsgurka (1 dl motsvarar ca 50 g)
8 skivor julskinka
8 skivor cheddarost
4 skivor tomat
1 skivad rödlök
8 brödskivor
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och brödet.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut osten mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Recept och bild i samarbete med Hellmann’s
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Riktigt gott, passar hela familjen!
Louise
2021-12-28