UNDER 30 MIN | Medel

Burgare med krämig slaw

En burgare är sällan fel! Här kommer en variant där den krämiga slawen är i fokus, och du äter den med fördel på hamburgarna tillsammans med krispiga salladsblad. Smaklig burgare önskar vi!

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 42, 2020
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda råkosten med vinäger, salt och peppar. Låt det stå och mjukna några minuter.
  2. Plocka loss salladsbladen.
  3. Stek burgarna i smöret enligt anvisningen på förpackningen.
  4. Blanda ner crème fraichen i råkostsalladen.
  5. Rosta bröden i en torr och varm stekpanna och servera dem med sallad och slaw.

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1 påse råkostsallad (à 275 g)
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • salt
  • peppar
  • 1/2 förp krispsallad
  • 1 förp färska hamburgare (à 250 g)
  • 2 tsk smör eller olja
  • 1 dl crème fraiche soltorkad tomat och feta
  • 2 hamburgerbröd

Näringsvärde
Per portion

Energi 3338 kJ / 797 kCal