Burgare med krämig slaw
![Burgare med krämig slaw](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_216766/cf_259/burgare_med_kramig_slaw_.jpg)
En burgare är sällan fel! Här kommer en variant där den krämiga slawen är i fokus, och du äter den med fördel på hamburgarna tillsammans med krispiga salladsblad. Smaklig burgare önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2023
![Burgare med krämig slaw](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_216766/cf_259/burgare_med_kramig_slaw_.jpg)
Ingredienser
2 portioner
1 påse råkostsallad (à 275 g)
1 tsk vitvinsvinäger
salt
peppar
1/2 förp krispsallad
1 förp färska hamburgare (à 250 g)
2 tsk smör eller olja
1 dl crème fraiche soltorkad tomat och feta
2 hamburgerbröd
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Tips
Pensla burgarna med lite bbq-sås när de steks.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3338 KJ / 797 kCal
Fett49 g
Salt4 g
Kolhydrater44 g
Protein44 g
Kommentarer