Burgare med betor och rotfruktsgratäng

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Burgare med betor och rotfruktsgratäng

Vegoburgare i bröd med picklade rödbetor som ger en härlig sötsyrlig smak. Krämighet får burgarna av råkostcoleslawen och ta sedan genvägen och servera burgarna tillsammans med färdig rotfruktsgratäng som bara värms i ugnen.

Burgare med betor och rotfruktsgratäng

Ingredienser

4 portioner

Picklade betor

3   rödbetor
1/2 dl  vitvinsvinäger
1 dl  strösocker
1 dl  vatten
1   förp rotfruktsgratäng (à 800 g)

Coleslaw

3 cm  pepparrot
2 tsk  dijonsenap
1/2 dl  majonnäs
1 krm  salt
1   förp färsk röd råkostmix (à 200 g)
2   förp vegoburgare (à 452 g)
1 msk  rapsolja
4   hamburgerbröd

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria vegoburgare och glutenfritt hamburgerbröd.

Gör så här

Tips

Värm gärna bröden någon minut i ugnen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödbetsburgare med getostcoleslaw
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegoburgare i pitabröd med vitlöksyoghurt
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetsyoghurt med pepparrot
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vegoburgare med cottage cheese och sötpotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga