Burgare med betor och rotfruktsgratäng

0
0
Burgare med betor och rotfruktsgratäng

Vegoburgare i bröd med picklade rödbetor som ger en härlig sötsyrlig smak. Krämighet får burgarna av råkostcoleslawen och ta sedan genvägen och servera burgarna tillsammans med färdig rotfruktsgratäng som bara värms i ugnen.

Burgare med betor och rotfruktsgratäng

Ingredienser

4 portioner

Picklade betor

3 rödbetor
1/2 dl vitvinsvinäger
1 dl strösocker
1 dl vatten
1 förp rotfruktsgratäng (à 800 g)

Coleslaw

3 cm pepparrot
2 tsk dijonsenap
1/2 dl majonnäs
1 krm salt
1 förp färsk röd råkostmix (à 200 g)
2 förp vegoburgare (à 452 g)
1 msk rapsolja
4 hamburgerbröd

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria vegoburgare och glutenfritt hamburgerbröd.

Gör så här

Tips

Värm gärna bröden någon minut i ugnen.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer