Burgare med betor och rotfruktsgratäng

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Burgare med betor och rotfruktsgratäng

Vegoburgare i bröd med picklade rödbetor som ger en härlig sötsyrlig smak. Krämighet får burgarna av råkostcoleslawen och ta sedan genvägen och servera burgarna tillsammans med färdig rotfruktsgratäng som bara värms i ugnen.

Burgare med betor och rotfruktsgratäng

Ingredienser

4 portioner

Picklade betor

3 rödbetor
1/2 dl vitvinsvinäger
1 dl strösocker
1 dl vatten
1 förp rotfruktsgratäng (à 800 g)

Coleslaw

3 cm pepparrot
2 tsk dijonsenap
1/2 dl majonnäs
1 krm salt
1 förp färsk röd råkostmix (à 200 g)
2 förp vegoburgare (à 452 g)
1 msk rapsolja
4 hamburgerbröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödbetspaj med getost och rädisor
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vegoburgare i pitabröd med vitlöksyoghurt
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegoburgare med cottage cheese och sötpotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Högrevsburgare med sötstark slaw
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktspytt med grönkål och pumpakärnor
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetsburgare med getostcoleslaw
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga