Prova en enkel och god vietnamesisk kycklingwok med en härlig kombination av friskhet från citrongräs och hetta från chili. Servera med nykokt ris och krispiga salladsblad.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2023
Kontrollera noga innehållet i ostronsåsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag tog bara en vitlöksklyfta och la till annans och lite fler grönsaker, pluss i mat fraiche. Supergott!
Maria
2023-05-15Vad kan man ta istället för ostronsås och fisksås? Om man har skaldjur och fisk allergi.
Oskar
2023-04-24Hej Oskar! Vi har inte provlagat med något annat än ostron- och fisksås men det kan funka med 4 msk japansk soja (eller 1 msk kinesisk soja och 2 msk japansk soja) och 2-3 msk socker (istället för 1 msk). Det här gäller för 4 portioner. Som alltid med matlagning, smaka av för rätt smak för dina smaklökar! 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-04-25Varför går det inte att skriva ut recepten?
Christer
2023-04-23Hej Christer! När du besöker receptet på datorn så klicka på den rosa cirkeln bredvid gilla knappen så får du upp alternativet för att skriva ut. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-04-25