Bulldeg - grundrecept på vetedeg

Godaste bullarna bakar du med det här receptet på vetedeg. Med den här bulldegen kan du baka alla typer av hemgjorda bullar: kanelbullar, kardemummabullar eller när du ska göra egna semlor. Det finns väl inget godare än hembakta bullar!

Kommentarer
14 stPerfekt bulldeg
Namkeng
Aldeles för mkt mjöl( ca 680 gr !!! ) Min deg blev bra på 1360 gr mjöl till dubbel sats !!,vem har gjort reseptet ?? Jag tog dessutom 100 gr jäst till dubbel sats !! Och eb jäkla diss på att ni inte skriver jästid o temp !!! Nä uselt eller är detta också nån form av AI ???
Susanne
Hmmm. …..jag är hänvisad till annan sida för att veta temperatur, konsisten, tid o annat i ugn. Mycket svagt………. Varför ska jag och andra. Bry sig….. mkt svagt.
Agneta
skriv hur många bullar de räcker till för helvete
Annastasia
Hej Annastasia! Receptet blir ca 20 bullar vilket framgår till höger om rubriken "Ingredienser". Hälsningar Lisa
ICA-köket
Jag älskar detta receptet! Har aldrig fått så bra bullar nån gång! Tack för det!
Jenny
Mycket bra, men jobbiga att göra för hand utan degblandare Karin
Karin
Alldeles för lite vätska i degen, tyckte det såg skumt ut och när jag börja köra igång degen så såg jag direkt att det är för lite mjölk. Ni brukar ha väldigt bra recept men denna får ni nog ta en titt på!
Ken
Fruktansvärt recept. Det jäser inte och alldeles för mycket mjöl. Jag ger det en stund till och sen slänger jag rubbet...
Birta
Mycket bra recept. Alldeles lagom med vätska för bra deg.
Kristofer
Så bra bullrecept❣️
Catharina