Dessa vegobullar kryddas med tapenade, vilket också är en av komponenterna i den krämiga såsen som serveras till – som självklart är gjord på växtbaserad grädde. För att bidra med lite fräschör till rätten blir det även pressgurka vid sidan av. Nytt är också att du har i tunt skivad rättika. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2021
Kontrollera noga innehållet i vegofärsen och tapenaden.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott! Vi valde att pressa potatisen och adderade rårörda lingon, mums
Hanna
2021-03-04Riktigt gott och enkelt! Skulle dock skippa tapenaden i såsen. Vi körde klyftpotatis i ugn istället.
Ali
2021-03-03Mycket smakfullt! Rena söndagsmiddagen. Bra smakkombo med gurka och rättika.
Anders
2021-03-02