Här kommer ett recept på goda pannkakor som även mjölk- och äggallergiker kan äta. Tål du mjölk kan du byta ut havredrycken mot vanlig mjölk. Enkla, goda pannkakor för alla.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002
Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag tog glutenfritt mjöl istället vilket funkade toppen! Jättegoda.
Sara
2023-09-07Jag tog som de stod men alpro coconut, hällde även i 1,5dl havregryn & 1tsk vaniljsocker. Stekte med 2dl smet i stekpannan, de varierar hur stor pannan du har❤❤❤
Maria
2023-07-23Kört på det här receptet i något år nu - blir alltid toppen! Smeten blir lite väl bångstyrig om man följer receptet till punkt och pricka; med fördel kan man antingen låta smeten svälla i kylen minst en timme, gärna längre än så, eller minska mängden mjölk till fem deciliter. Stek på relativt hög värme och var beredd på att det går snabbt!
Carro
2023-06-07