Mini tacoburgare
Små och härligt goda blir dessa miniburgare som görs av vegofärs. Krydda burgarna med tacokrydda och äppelsalsa för extra god smak. Servera vegoburgarna i bröd med grönsaker och vegansk dipp med ostsmak.
Samarbete med:
Frankful
Ingredienser
8 st
1/2 förp formbar vegofärs (à 650 g)
1 förp medium tacokrydda (à 28 g)
1/2 förp salsa (gärna äppelsalsa, à 185 g)
8 sliderbröd (minihamburgerbröd)
olja (till stekning)
Till servering
1 rödlök
4 tomater
50 g valfri sallad
1/2 förp vegansk dipp med ostsmak (à 240 g)
För alla
Kontrollera noga innehållet i vegofärsen och dippsåsen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Gör så här
Tips
Toppa gärna med lite extra salsa om du vill.
Har du lagat receptet?
Kommentarer