Att göra egen bärkräm är lätt som en plätt! Dessutom kan du själv bestämma sockermängd och smaksättning. Just denna görs på färska eller frysta jordgubbar som kokas ihop med socker, vatten, citronjuice, vaniljpulver och majsstärkelse.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg med lämplig dryck till.
Receptet har uppdaterats med ökad mängd majsstärkelse 2020-07.
Kommentarer
Veronica
2020-09-13Följde receptet å det blev soppa, gjorde på hallon.
Sanna
2020-07-15Första gången jag gjorde kräm, följde receptet och blev jättebra!
Emilia
2020-07-09Hur länge håller denna krämen?
Redaktionen ICAse
2020-07-13Hej Emilia! Krämen håller sig bra i ca en vecka. Se bara till att använda rena redskap när du tar av krämen. Hoppas att du gillar den! Hälsningar Elina