Buljongkokta revben

Betyg 3.2 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Buljongkokta revben

Dessa buljongkokta och grillade revben kommer bli succé på sommarens grillpartyn! Koka sakta dina spjäll till köttet släpper lätt och pensla sedan det avrunna köttet med din söta örtgrillolja före det grillas. Duka fram de saftiga spjällen och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2002

Buljongkokta revben

Ingredienser

4 portioner
1 1/3 - 1 1/2 kg tjocka revbensspjäll
ca 1 1/2 l buljong

Grillolja

2 msk soja
1 msk olja
1/2 dl finhackade örter (gärna timjan)
2 msk mango chutney

Gör så här

01:00:00
00:06:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Så himla smidigt! Jag förberedde kvällen innan grillandet. Innan grillning penslade jag ytterst lite grillolja sen på med rub och det bästa av allt var att det bara tog 10 minuter på grillen.

    Susanne

  • Revbensspjällen blir mycket saftigare om man kokar den först.

    Solveig

  • Rvbensspjällen blir mycket saftigare om man kokar den först.

    Solveig

Testa liknande recept

  • Grillade revben
    Betyg 3 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Spjäll med aprikos och chili
    Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grymma kamben
    Betyg 2.9 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • US Spare Ribs
    Betyg 1.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad