Buljongkokt kycklingfilé med mos

Betyg 4.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Buljongkokt kycklingfilé med mos

Buljongkokt kycklingfilé med mos är en nyttigare kycklingrätt med saftigt rotmos serverat bredvid. Kycklingfilén, som får god smak av buljong med vin, är lika god om du serverar den varm som kall till rotmoset.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Buljongkokt kycklingfilé med mos

Ingredienser

4 portioner
4 färska eller frysta kycklingfiléer
5 dl italiensk buljong (tärning + vatten)
1 dl vitt vin
5 kryddpepparkorn
1 lagerblad
1 morot
1 späd purjolök
1/2 - 1 tsk salt
4 portioner rotmos från slang eller hemlagat

Gör så här

00:12:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Gottigottgott!

    Jürgen

  • Vad är Italiensk buljong. Caroline

    Caroline

  • Gott. Trevlgt med lite annorlunda kycklingrecept, den kommer jag att göra flera gånger. mvh Ellen

    Roland

Testa liknande recept

Klassisk kyckling i currysås
Betyg 4.2 av 5.234 personer har röstat
Receptet har 35 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Köttfärs med curry
Betyg 3.5 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling med "vild" kantarellsås
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagda ägg
Betyg 3.8 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kokt rimmad fläsklägg med rotmos och buljongsås
Betyg 4.6 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julsill
Betyg 2.5 av 5.267 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad