Buljongkokt kycklingfilé med mos

Betyg 4.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Buljongkokt kycklingfilé med mos

Buljongkokt kycklingfilé med mos är en nyttigare kycklingrätt med saftigt rotmos serverat bredvid. Kycklingfilén, som får god smak av buljong med vin, är lika god om du serverar den varm som kall till rotmoset.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Buljongkokt kycklingfilé med mos

Ingredienser

4 portioner
4 färska eller frysta kycklingfiléer
5 dl italiensk buljong (tärning + vatten)
1 dl vitt vin
5 kryddpepparkorn
1 lagerblad
1 morot
1 späd purjolök
1/2 - 1 tsk salt
4 portioner rotmos från slang eller hemlagat

Gör så här

00:12:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Gottigottgott!

    Jürgen

  • Vad är Italiensk buljong. Caroline

    Caroline

  • Gott. Trevlgt med lite annorlunda kycklingrecept, den kommer jag att göra flera gånger. mvh Ellen

    Roland

  • Mycket gott och fettsnålt, perfekt att servera rotmos till kyckling!

    Anna

Testa liknande recept

  • Klassisk kyckling i currysås
    Betyg 4.2 av 5.238 personer har röstat
    Receptet har 35 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling med "vild" kantarellsås
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Köttfärs med curry
    Betyg 3.5 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Inlagda ägg
    Betyg 3.8 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Korv med rotfrukter och senapscrème
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad