Bulgursallad med böckling

Fräsch bulgursallad med färska kryddor toppad med böckling. Perfekt som lunchmål eller middag! Garnera gärna salladen med extra citron och en knippe persilja eller mynta.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Ingredienser
4 portioner
4 dl bulgur
8 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
4 böcklingar
1/2 dl olivolja
2 - 2 1/2 msk färskpressad citronjuice
2 tomater
1/2 gurka
1 rödlök
1 knippe persilja eller mynta
1 citron + extra till servering
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: uteslut bulgur, använd i stället t ex kokta vita bönor, haricots verts, vaxbönor eller kokta quinoagryn.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jag halverade receptet och åt tillsammans med min mor. Min far provsmakade och blev mkt avundsjuk. Det resulterade i en dubblering av rec. Mkt Gott!!
Åsa
2004-01-28