Bulgur med citron och pepparrot

Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Bulgur med citron och pepparrot

Spännande och annorlunda bulgursallad. Tomaterna och spenatbladen får en bedårande smak av den färskrivna pepparroten och citronen. Bulgur med citron och pepparrot passar utmärkt som tillbehör till både fisk och kött.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Bulgur med citron och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
4 tomater
1 msk vitvinsvinäger
ca 1 msk färskriven pepparrot
finrivet skal av 1/2 citron
flingsalt
nymalen svartpeppar
4 dl kokt bulgurvete (4 dl kokt motsvarar ca 2 dl okokt)
50 g bladspenat (små blad)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Kanongott. Glömde bladspenaten... Serverades ihop med Tandorilaxen. Österländsk måltid som uppskattades!

    Johan

  • Detta passar utmärkt även till lax- eller kycklingfilé!!!

    Lovisa

Testa liknande recept

  • Eldig räkcocotte med pepparrot
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Suovastartar på rödbeta
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxsashimi med rabarber och pepparrot
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mandelpotatis-tilltugg
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad