Bulgur med citron och pepparrot
Spännande och annorlunda bulgursallad. Tomaterna och spenatbladen får en bedårande smak av den färskrivna pepparroten och citronen. Bulgur med citron och pepparrot passar utmärkt som tillbehör till både fisk och kött.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005
Ingredienser
4 portioner
4 tomater
1 msk vitvinsvinäger
ca 1 msk färskriven pepparrot
finrivet skal av 1/2 citron
flingsalt
nymalen svartpeppar
4 dl kokt bulgurvete (4 dl kokt motsvarar ca 2 dl okokt)
50 g bladspenat (små blad)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kanongott. Glömde bladspenaten... Serverades ihop med Tandorilaxen. Österländsk måltid som uppskattades!
Johan
2006-03-25Detta passar utmärkt även till lax- eller kycklingfilé!!!
Lovisa
2005-12-30