Bulgur à la Malta

Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bulgur à la Malta

En spännande variant av ris à la Malta där basen är bulgur istället för ris. Du blandar bulgur à la maltan med vispgrädde och apelsin samt toppar det hela med björnbär. Ett utmärkt alternativ när man tröttnat på julgröten!

Bulgur à la Malta

Ingredienser

4 portioner
250 g björnbär
2 dl hel bulgur
1 dl vispgrädde
2 msk strösocker
finrivet skal av 1/2 apelsin
bitar av 1 apelsin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1238 KJ / 296 kCal
Fett10.8 g
Kolhydrater40.2 g
Protein5.9 g

Testa liknande recept

  • Björnbärsmarmelad med lakrits
    Betyg 4.6 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Björnbärssylt med gin
    Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blandbärssaft
    Betyg 2.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Björnbär med havresmul
    Betyg 3.9 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rårörda björnbär
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad