Brytbröd med havre och råg

Sätt degen till det här smakfulla, kalljästa brytbrödet på kvällen. Grädda på morgonen dagen efter och känn lyxen av nybakat till frukost. Linfrön och solrosfrön i brödet ger extra karaktär och gott crunch.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
35 stSka brödet bearbetas i hushållsassistenten i ca 10 minuter eller snabbt blandas för hand ?
Lena
Så enkelt och gott bröd! Efter tips från andra som kommenterat så tog jag 2 tsk salt istället för 3 tsk och det blev bra. Detta kommer att göras igen!
Lotten
Hej! Kan detta stå i kylen och jäsa från lunchtid dagen innan det ska gräddas morgonen efter eller blir det för lång tid?
Ulrica
Hej Ulrica! Vi har inte testat jäsa den så länge, risken finns att det blir överjäst. Hälsningar Elina
ICA-köket