Brysselkålspizza med taleggio

Betyg 3.5 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Brysselkålspizza med taleggio

Rulla ut färdig pizzadeg och toppa med brysselkål och taleggio. En innovativ kombination som definitivt blir en snackis på festen! Perfekt som salt tilltugg på adventsbjudningen. Strössla med mandel och citronskal, det förhöjer smakupplevelsen.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015

Brysselkålspizza med taleggio

Ingredienser

ca 12 bitar
250 g färsk brysselkål
2 msk olivolja
3 krm salt
2 krm nymalen svartpeppar
1 rulle färdig pizzadeg (à ca 230 g)
200 g taleggio-ost
1 dl finriven parmesan
2 msk finrivet citronskal
2 msk rostad flagad mandel

Gör så här

00:05:00
00:20:00
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i pizzadegen. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bit

Energi688 KJ / 154 kCal
Fett10 g
Salt0.8 g
Kolhydrater10 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Kokt brysselkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Karamellig brysselkål
    Betyg 4.3 av 5.80 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brysselkålschips
    Betyg 2.5 av 5.44 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brysselkål i ugn
    Betyg 5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Brysselkål
    Betyg 3.8 av 5.134 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad