Brysselkålschips

Betyg 2.5 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Brysselkålschips

Chips på grönkål har du säkert hört talas om. Men visste du att det även går att göra med brysselkål? Du plockar bladen från varje litet kålhuvud och rostar med olja och salt – lite pilligt, men jättegott att äta som de är, strö över salladen eller toppa en tjusig fiskrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015

Brysselkålschips

Ingredienser

4 portioner
250 g brysselkål
1 msk olivolja
2 krm salt

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi234 KJ / 56 kCal
Fett3.4 g
Salt0.7 g
Kolhydrater2.9 g
Protein2.1 g

Testa liknande recept

  • Friterad brysselkål med kaprisdipp
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brysselsnacks
    Betyg 2.7 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Waldorfsallad med brysselkål
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tempurafriterad brysselkål
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Brysselkålspizza med taleggio
    Betyg 3.5 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad