Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Ett vackert och läckert tillbehör med stekt brysselkål, parmaskinka och pinjenötter. Rätten är både snabb- och lättlagad och exemplarisk till pasta och kyckling.

Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
1 paket tinad brysselkål (à 250 g)
1 paket skivad parmaskinka (à 80 g)
2 msk olivolja
2 msk rostade pinjenötter
1 - 1 1/2 tsk pressad citronjuice
salt
nymalen svartpeppar

Till servering

pasta
kyckling

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

I näringsberäkningen ingår pasta och kyckling.
Energi2321 KJ / 554 kCal
Fett17.8 g

Testa liknande recept

  • Libapizza med parmaskinka och ruccola
    Betyg 4.3 av 5.49 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Parmarulle
    Betyg 3.2 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kokt brysselkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Brysselkål i ugn
    Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Maccaroni & cheese
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad