Brysselkål

Betyg 3.8 av 5.134 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Brysselkål

Stek fräsch brysselkål i god olivolja och tillsätt vitlök och persilja för en härlig smak. Ett enkelt men väldigt uppskattat och smarrigt tillbehör till måltiden!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Brysselkål

Ingredienser

4 portioner
500 g brysselkål
2 vitlöksklyftor
1 kruka persilja
1/2 dl olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Jättegott att äta som det är eller som tillbehör. Jag stekte också med smör och det gjorde susen 👍

    Birgitta

  • Ett måste på vårat julbord. Det är sen gammalt. Underbart gott!

    Christina

  • det var gott och enkelt

    Gene

Testa liknande recept

Brorsans äppelkaka
Betyg 2.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt gås med gräddsås och fruktfyllda äppelhalvor
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rödkål
Betyg 3.7 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartsoppa med krås
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rönnbärsgelé
Betyg 4.3 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppelkaka de luxe
Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad