Brunchiga äppelplättar
![Brunchiga äppelplättar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_19445/cf_259/brunchiga_appelplattar.jpg)
Piffa till söndagsbrunchen och njut av de här bedårande äppelplättarna. Du blandar ner syrliga äppelbitar i smeten och steker plättarna gyllenbruna. Innan servering strör du på florsocker och granatäppelkärnor.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010
![Brunchiga äppelplättar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_19445/cf_259/brunchiga_appelplattar.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 ägg
4 dl filmjölk
6 dl vetemjöl med fullkorn
2 tsk salt
4 små äpplen
smör till stekning
florsocker
kärnor av granatäpple
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Varför så mycket salt???
Karin
2012-10-05