Brunchiga äppelplättar

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
1
Brunchiga äppelplättar

Piffa till söndagsbrunchen och njut av de här bedårande äppelplättarna. Du blandar ner syrliga äppelbitar i smeten och steker plättarna gyllenbruna. Innan servering strör du på florsocker och granatäppelkärnor.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Brunchiga äppelplättar

Ingredienser

4 portioner
3 ägg
4 dl filmjölk
6 dl vetemjöl med fullkorn
2 tsk salt
4 små äpplen
smör till stekning
florsocker
kärnor av granatäpple

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Varför så mycket salt???

Karin

2012-10-05

Testa liknande recept

Rustikt bröd med tranbär
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kavring med valnötter
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonlimpa
Betyg 4.6 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Betanialimpa
Betyg 3.6 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rågbröd med frukt och nötter
Betyg 4.4 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Filmjölkslimpa med banan
Betyg 3.4 av 5.
42 personer har röstat
Över 60 min att tillaga