Brunchiga äppelplättar

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Brunchiga äppelplättar

Piffa till söndagsbrunchen och njut av de här bedårande äppelplättarna. Du blandar ner syrliga äppelbitar i smeten och steker plättarna gyllenbruna. Innan servering strör du på florsocker och granatäppelkärnor.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Brunchiga äppelplättar

Ingredienser

4 portioner
3 ägg
4 dl filmjölk
6 dl vetemjöl med fullkorn
2 tsk salt
4 små äpplen
smör till stekning
florsocker
kärnor av granatäpple

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Varför så mycket salt???

    Karin

Testa liknande recept

  • Kavring med valnötter
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rustikt bröd med tranbär
    Betyg 3.8 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Filmjölkslimpa med banan
    Betyg 3.4 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bröd med lingon och vört
    Betyg 4.4 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Red velvet cupcakes
    Betyg 3.1 av 5.218 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Betanialimpa
    Betyg 3.7 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad