Brownies med russin och nötter

Betyg 2.7 av 5.
23 personer har röstat
0
Brownies med russin och nötter

Ett fantastiskt recept på amerikanska brownies med russin och nötter som passar bra att servera till dessert. Du gör efterrätten av bland annat hasselnötter, russin, mörk choklad, ägg och socker. Servera gärna med vispad grädde eller bär!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2009

Brownies med russin och nötter

Ingredienser

40 st

Brownies

4 dl  hasselnötter (eller andra blandade nötter och mandlar)
2 dl  russin
200 g  smör
200 g  mörk choklad
4 dl  socker
4   ägg
3 dl  vetemjöl
1 tsk  bakpulver
1 krm  salt

Garnering

ev 100 g  ljus eller mörk choklad

För alla

Innehåller gluten och ägg. Läs noga ingrediensförteckningen på chokladen. 
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett. Välj ren mörk choklad av god kvalitet.

Gör så här

Ur boken "Baka i långpanna" av Ann-Kristin Hallgren, ICA bokförlag.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nöt- och russinbräck
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fruktboll
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hasselnötscappuccino
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Poms hasselnötskräm
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Nöttoppar med apelsin
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Choklad- och nötkräm
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga