Brownies

Enkelt recept på mumsiga amerikanska brownies med bland annat mörk choklad, smör, ägg, socker och mjöl. Du blandar i valnötter i chokladkakan vilket ger en njutbar kontrast till den mjuka, sega konsistensen i kakans mitt.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Energi682 KJ / 163 kCal
Fett8.3 g
Salt0.1 g
Kolhydrater20 g
Protein2 g
Kommentarer
25 stJävla gott asså! Smakade smeten och det var så gott så jag strunta i att köra den i ugnen. Har fått smått ont i magen men väldigt gott!
Hannes
Alltså jag vet inte vad jag gör för fel, haft den inne i 40 min och det är fortfarande en rinnig smet, bara yttersta milimetern som är gräddad...
Louise
DEN är bra
Marcus
Så jävla gött
Catharina
Mycket god brownie som både mina stora (28år) och små (10år) ungar gillar massor.
Jenny
Testade idag att dubbla receptet, förutom sockret som jag höll till 4dl, och inga nötter. Fantastiskt resultat och barnen älskar det. Så det är ett recept jag rekommenderar!
Robin
Gott men är mer som en kladdkaka än en brownie i konsistensen
Malin
Jättegott recept! Sega inuti med en ganska hård kant. Men stämmer verkligen näringsvärdet 🤔
Emma
Hej Emma och tack för att du uppmärksammade oss på det. Det stämde inte som du misstänkte. Nu har jag räknat om och skrivit in det rätta som är beräknat per bit. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hjätte dåligt! Dom smakade bara som en väldigt äcklig mörkchoklad kladdkaka, om jag ville laga kladdkaka då hade jag hittat ett recept för kladdkaka. Mitten var aldeles för mosig och mjuk, inte som en brownie som ska vara lite seg. Snälla försök inte det här receptet, det kommer bara att leda till besvikelse.
Christopher
Super god och väldigt enkel att göra. Skippade nötterna pga allergi.
Marie