Bröd i långpanna - tekakor för många

Dessa tekakor är ett enkelt bröd i långpanna som ger dig härligt saftiga och mjuka brödbitar. Smidigt och enkelt är det dessutom när du bara trycker ut degen i en långpanna och gräddar i en omgång. Servera gärna tekakorna med en god ost eller marmelad.

Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat på brödets torrvikt per bit.
Energi1075 KJ / 257 kCal
Fett7 g
Salt1 g
Kolhydrater41 g
Protein6 g
Kommentarer
9 stKan man använda vatten istället för mjölk?
Gry
Hej Gry!! Det går men då blir det mer som ett vanligt bröd och inte som en tekaka. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Enkelt och riktigt gott, perfekta att frysa .
Elisabeth
Super easy to make and freeze well too.
Lucy
Ska det vara röd eller blå jäst
Gunnel
Hej Gunnel! Vi har provbakat brödet med blå (färg på förpackningen) jäst. 😊Hälsningar Elina
ICA-köket
jättegoda, och väldigt smidigt och enkelt, använde torrjäst och det funkade lika bra
Astrid
Väldigt smidigt och gott! Gjorde som Sandra här nedan och tog ut efter 18 min, perfekt bakat!
Emma
Jag gjorde dom med torr jäst gick hur bra som helst Och goda blev dom också
Anette
Gär det att använda nått annat än jäst?
Louise
Enkelt recept med supergott resultat. Jag tog ut plåten efter 18 minuter, då var brödet perfekt.
Sandra