Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Det här är ett perfekt tillbehör till exempelvis grillat kött. Blomkål, broccoli och blodapelsin, som ges sting i smaken av chili och sälta av sardeller är fantastiskt gott och enkelt laga.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
500 g blomkål
500 g broccoli
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
3 blodapelsiner
6 sardellfiléer i olja
1 msk kapris
4 msk olivolja
1/2 tsk salt

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ugnsrostad blomkål och broccoli
    Betyg 4.6 av 5.54 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Drinkpinnar med sälta
    Betyg 1.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad