Broccoli med musselemulsion

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Broccoli med musselemulsion

En majonnäslik emulsion gjord på kokta musslor och rapsolja. Musslorna kokas med fräst gul lök och äppelcidervinäger. De mixas sedan med spadet och serveras med nykokt broccoli. Ett giftermål av enkla smaker som överraskar.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013

Broccoli med musselemulsion

Ingredienser

6 portioner
2 broccoli (à 250 g)
500 g färska blåmusslor
1 gul lök
2 msk äppelcidervinäger
ca 1 dl rapsolja (neutral smak)
1 msk rapsolja till stekning
salt

Gör så här

00:01:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1070 KJ / 256 kCal
Fett2 g
Salt1.73 g
Kolhydrater5 g
Protein17 g

Testa liknande recept

  • Clam chowder
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad