Brioche med glass

Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
2
Brioche med glass

Svalka dig med en glassburgare! Sommarens godaste efterrätt får du genom att servera glass mellan två briochebröd. Bara rosta briochebröd, skopa upp din favoritglass och servera med valfri topping, som till exempel hackade nötter eller choklad.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Brioche med glass

Ingredienser

4 portioner
4   hamburgerbröd eller bullar av brioche
8   kulor glass

Förslag till topping

hackade nötter
hackad mörk choklad

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgarebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri glass.

Näringsvärdet är beräknat utan topping.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Går även som huvudrätt, mums!

Andreas

2020-12-31

Riktigt god! Nyårssuccé! Perfekt som 3-rätters

Jens

2020-12-31

Näringsvärde per portion

Energi2052 KJ / 490 kCal
Fett24 g
Salt0.71 g
Kolhydrater58 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Enkel rocky-road
Betyg 2.6 av 5.
128 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glassig croissant - glasstaco
Betyg 4.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hajkbanan med glass
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Enkel chokladmousse utan ägg
Betyg 4 av 5.
55 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade bananer med glass
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Marinerade persikor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga