Brioche med glass
Svalka dig med en glassburgare! Sommarens godaste efterrätt får du genom att servera glass mellan två briochebröd. Bara rosta briochebröd, skopa upp din favoritglass och servera med valfri topping, som till exempel hackade nötter eller choklad.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019
Ingredienser
4 portioner
4 hamburgerbröd eller bullar av brioche
8 kulor glass
Förslag till topping
hackade nötter
hackad mörk choklad
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgarebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri glass.
Näringsvärdet är beräknat utan topping.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2052 KJ / 490 kCal
Fett24 g
Salt0.71 g
Kolhydrater58 g
Protein10 g
Kommentarer
Går även som huvudrätt, mums!
Andreas
2020-12-31Riktigt god! Nyårssuccé! Perfekt som 3-rätters
Jens
2020-12-31