Brieost i ugn med honung, pistagenötter och hallon

Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Brieost i ugn med honung, pistagenötter och hallon

Bakad brie är både gott, enkelt och lyxigt! Brieost bakas i ugn och toppas med honung, pistage och hallon, en perfekt dessert efter maten eller kanske som plockmat eller rätt på buffén.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018

Brieost i ugn med honung, pistagenötter och hallon

Ingredienser

8-10 portioner
1 rund brieost (à ca 500 g)
250 g färska eller frysta tinade hallon
1 dl pistagenötter
2 msk flytande honung

Gör så här

00:00:00
00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Skippade hallonen och blandade pistagenötter och honung och hade på innan jag satte in den i ugnen. Blev toppen!

    Angelica

  • Jätte gott

    Inga-lill

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat på 10 port.
Energi1037 KJ / 248 kCal
Fett20 g
Salt0.56 g
Kolhydrater7 g
Protein10 g

Testa liknande recept

  • Fylld brieost
    Betyg 2.4 av 5.108 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vispad brie
    Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brie- och haricots vertssallad
    Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad